KALENDÁŘ     ·       571 759 761

Jídelníček

9. 11. 2018

Jídelníček

J í d e l n í č e k
Od 12.11.2018        do 16.11.2018


Pondělí


Polévka:  Fazolová (1.9)
Hlavní jídlo 1.: Rybí filé na česneku s bazalkou, bramborová kaše (4.7)
                   2.: Bulgur s květákem a sušenými rajčaty (1)
Nápoj, doplněk: Čaj ovocný, zeleninová přízdoba

 

Úterý


Polévka:  Gulášová (1)
Hlavní jídlo 1.: Těstovinové zeleninové rizoto se sýrem, okurek (1.7)
                   2.: Lotrinský koláč (slanina, šunka, cibule, pórek, smetana), zeleninová přízdoba (1.3.7)
Nápoj, doplněk: Minerálka, ovoce

 

Středa


Polévka:  Rýžová (1.7.9) 
Hlavní jídlo 1.: Selská vepřová pečeně, špenát dušený, slezský bramborový knedlík (1.3.7)
                   2.: Pestrý salát s cizrnou, pečivo (1.7)
Nápoj, doplněk: Čaj s citronem

 

Čtvrtek


Polévka:  Kulajda (1.3.7)
Hlavní jídlo 1.: Hovězí maso na žampionech, dušená rýže (1) 
                   2.: Sýrové medailonky s pórkem, vař. brambory, dresink (1. 3.7)
Nápoj, doplněk: Ovocný nápoj, rajčatový salát
                                 

Pátek


Polévka:   Zeleninová s pohankou (1.7.9)
Hlavní jídlo 1.:  Špecle s krůtím ragú (1.7)
                   2.:  Žemlovka s tvarohem (1.3.7)
Nápoj, doplněk: Čaj se sirupem, ovoce  


J í d e l n í č e k
Od 19.11.2018        do 23.11.2018


Pondělí


Polévka:  Vločková s bramborem a zeleninou (1.7.9)
Hlavní jídlo 1.: Krupicová kaše s kakaem (1.7)
                   2.: Pečená kachna, dušené červené zelí, bramborový knedlík (1.3)
Nápoj, doplněk: Čaj s citronem, ovoce

 

Úterý


Polévka:  Rajčatová s těstovinou (1.7)
Hlavní jídlo 1.: Vepřenky s cibulí, vařené brambory maštěné máslem, zeleninová přízdoba (1.3.7)
                   2.: Teplý rýžový salát s uzeným tofu (6)
Nápoj, doplněk: Ovocný nápoj

 

Středa


Polévka:  Bramborová se sýrem (1.7.9)
Hlavní jídlo 1.: Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek (1.3)
                   2.: Masové lasagne, zeleninová přízdoba (1.3.7)
Nápoj, doplněk: Čaj se sirupem

 

Čtvrtek


Polévka:  Květáková (1.3.7)
Hlavní jídlo 1.: Kuřecí steak v hořčicové marinádě, opékané brambory, dresink, zeleninová přízdoba (1.7.10)
                   2.: Pohanka zapečená se zeleninou, zeleninová přízdoba (3.7)
Nápoj, doplněk: Vitaminátor
                                 

Pátek


Polévka:   Masová (1)
Hlavní jídlo 1.: Karlovarský guláš, houskový knedlík se špaldovou moukou (1.3.7) 
                    2.: Cuketový flamendr, kuskus (1)
Nápoj, doplněk: Čaj s medem, ovoce

NEJNOVĚJŠÍ PŘÍSPĚVKY

  • Indiánský den ve 3.A a 3.B

    Projektový den s indiánskou tématikou si náramně užili třeťáci.

  • 16.11.2018

    Žáci 8.A pojedou na zámek Kinských do Valašského Meziříčí zkoumat šelmy a netopýry.

  • 15.11.2018

    Ve 2.B bude námořnický den a osmáci budou besedovat o nebezpečí na internetu.

BLÍŽÍCÍ SE UDÁLOSTI

  • 16

    LIS
    16.11.2018

    Žáci 8.A pojedou na zámek Kinských do Valašského Meziříčí zkoumat šelmy a netopýry.

KONTAKTUJTE NÁS